Tiryakioğlu: Birliğimizi kimse bozamayacak

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Kayseri’de yaşanan hain terör saldırısında şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifa dileklerinde bulundu.

Türkiye'nin milli birliğine ve bölünmez bütünlüğüne kast edenlerin amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklarını kaydeden GTB Başkanı Tiryakioğlu, “ Sağduyuyu hiçbir zaman elden bırakmamız gerekiyor. Her türlü insani değerden uzak bu terör illeti milletimizin ve devletimizin kararlı tutumuyla bir gün mutlaka bu topraklardan silinip atılacaktır” dedi.

Kayseri’de çarşı iznine çıkan sivil askerlerimize ve vatandaşlarımıza yönelik düzenlenen kalleş saldırının derin üzüntüsü içerisinde olduklarını belirten Tiryakioğlu, “ Kayseri’de şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin kederli ailelerine, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman neferlerine baş sağlığı diliyorum. Rabbim ülkemize bu tür acılar bir daha yaşatmasın” diye konuştu.

Önce İstanbul ardından da Kayseri’de yaşanan terör saldırılarının tek gayesinin ülkede kaos yaratmak olduğunu vurgulayan Tiryakioğlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“ Hamuru barış ve kardeşlik üzerine yoğrulmuş olan aziz milletimiz ülkemiz üzerinde oynanmak istenen nu çirkin terör oyununa asla müsaade etmeyecektir. Ülkemizin bekası ve menfaatleri için ulus olarak acımız ne kadar büyük olursa olsun sağduyuyu ve aklıselimi hiçbir zaman elden bırakmamız gerekiyor. Provokasyonlara gelmeden böylesi acı ve zor günlerin üstesinden ancak birbirimize daha çok kenetlenerek ve milli birliğimize sahip çıkarak gelebiliriz. Bu topraklarda terör üzerinden çıkar hesapları yapan iç ve dış mihraklar tarihin her döneminde olduğu gibi yine hezimete uğrayacaklar ve yaptıkları tüm planlar başlarına yıkılacaktır. Gün birlik ve beraberlik günü, gün cennet vatanımıza dört elle sarılma ve yüceltme günüdür.”

18 Ara 2016 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.