Top girmezse girmiyor!

Türkiye'nin gündemine oturan Trabzonspor karşısında kaçan pozisyonlarda dikkat çekti.

İlk yarıda adeta hakem tarafından haksızlığa uğrayan Gaziantep Futbol Kulübü, Trabzonspor karşısında ikinci yarıda bulduğu net pozisyonlardan yararlanamadı. Bir topun kaleye giderken Trabzonspor savunma oyuncusu son anda dışarı atarken bir kaç pozisyonda ise kale önünde yaşanan karambolde kırmızı-siyahlılar bir türlü topu ağlarla buluşturumadı. Kale önünde yaşanan karambol pozisyon objektiflere böyle yansırken Gaziantep Futbol Kulübü, bir türlü aradığı golü bulamadı. Spor Merkezi

24 Kas 2021 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.