Trabzon'da ilki başarmak istiyoruz

Gaziantep Futbol Kulübü, yarın saat 16.00'da Trabzonspor ile 7. kez karşı karşıya gelmeye hazırlanırken Karadeniz ekibi karşısında galibiyeti bulunmuyor.

Türkiye kupası ve ligde 3'er maç ile Trabzonspor ile karşılaşan Gaziantep FK, rakibine 3 maç mağlup olurken 3 maç ise berabere bitti. Süper ligde geçen sezon Trabzon'daki maçta 4-1 mağlup olan kırmızı-siyahlılar evinde ise 1-1 berabere kalmıştı. Bu sezonun ilk randevusunda ise rakibi ile yine 1-1 berabere kalan Gaziantep FK, yarın oynanacak zorlu maçta kazanarak bir ilki başarmaya çalışacaklar... Eyup Özkan

11 Şub 2021 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.