Adam Voleybol'a destek olalım

TVF Sigorta Shop Kadınlar 1. Liginde yeni sezon önceki gün itibariyle başladı. Bu ligdeki ekiplerimizden birisi Adam Voleybol, hedefini açık bir şekilde Sultanlar Ligine yükselmek olarak belirledi.

Bu şehrin gerçekten Sultanlar Liginde olması gerekiyor ve buna ihtiyacımız var. Daha önce de yazdık, çizdik Şahinbey Belediyespor, sebepsiz yere kapatılınca Gaziantep salon sporlarında bir nebze olsun basketbol ile idare ediyordu. Ama bu şehirde oldukça çok voleybol severler var ve bu şehrin mutlaka yeniden Sultanlar Liginde yer alması gerekiyor.

Bunu sağlayacak en yakın takım ise Adam Voleybol...

Kısa süre önce voleybol camiasına girmesine karşın 1. ligdeki ilk macerasında sadece 1 maç daha kazansaydı geçen sezon Sultanlar Ligine çıkacaktı Adam Voleybol..

Adeta elinden kaçırdı. Ama kısa sürede herkeste güzel iz bıraktı ve bütün voleybol camiasının sempatisini kazandı. Bu sezon ise başarı çıtasını biraz daha yükselterek kadro kalitesini güçlendirdi. Hedefleri tabii ki Sultanlar ligi, geçen sezon bunu söylemiyorlardı ama bu sezon açık, açık bunu dile getiriyorlar..

Önceki gün ise ilk maçında deplasmanda Numune Gençlik karşısında net skor alarak galip geldi. Bu takım inanıyorum ki yine play-off'lara kalacak, yine final oynayacak.

Ama bu şehrin önde gelenlerine mesajımdır, bu sezon Adam Voleybol'a her zamankinden daha çok destek olunmalıdır...

Destek deyince hemen insanlar maddi anlam çıkarıyor, bu takımın, bu kulübün şu an en çok isteği manevi destek ve arkasında itici bir güç...

İnanıyorum ki Adam Voleybol, Sultanlar Liginde Gaziantep'in yeni yüzü, renk getiren bir kulübü olacaktır.

İnşallah özveri ile çalışan başta başkan Hatice Bilginsoy, As başkan İdris Bilginsoy, Oktay İncaman, idari menejer Sedat Torun, Koordinatör Bilgin Bilginsoy ve antrenör Şükrü Çobanoğlu emeklerinin karşılığını 2021-2022 sezon sonu itibariyle alacaktır.

O yüzden Gaziantep halkını bu takıma gönülden destek vermeye davet ediyorum..

AYRICA TARAFTARLARA KISA NOT VE BİLGİ VERELİM;

ADAM VOLEYBOL YENİ SEZONDA TÜM MAÇLARINI ŞAHİNBEY KARATAŞ SPOR SALONUNDA OYNAYACAKTIR...

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Eyup Özkan - Mesaj Gönder

#

göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.