Kritik viraj

Süper Ligin 5. haftasında bugün Sivasspor'a konuk olacağız. Sivas deplasmanları her zaman zor olmuştur, yine nitekim öyle olacaktır...

Evet kritik viraj..

Bugün alacağımız sonuçlar takımın özgüveni açısından ve ileriyi daha iyi görmemiz açısından Sivasspor'dan alınacak her puan çok önemli..

Lig uzun maraton ama hedefini belirlemek ve üst sıraları kovalamak adına artık seri bir çıkışın gelmesi gerekiyor..

Geçen Pazartesi akşamı Antalyaspor karşısında alınan galibiyeti perçinleştirmek adına Sivas deplasmanından iyi sonuçla dönmemiz gerekiyor.

Alınacak güzel sonuç seri galibiyetlerinde başlangıcı olacağı düşüncesindeyim.

Özellikle kadro anlamında teknik ekibin çok sıkıntı yaşacağı bir durum yok. İstenilen tüm bölgeler tamamlandı... Alexandru Maxım'de takımla birlikte tam anlamıyla çalışmalara başladı.

Yani pek mazeretemiz yok, tabii iş önce teknik ekibe, sonra sahada futbolculara kalıyor..

Teknik patron Erol hocanın da nasıl 11'le sahaya çıkacağını az çok tahmin edebiliyoruz ama bence geçen haftaki kadroda Halil İbrahim'in yerine Hamza Mendly tercihi daha iyi olabilir. Hamza ile Gaziantep FK daha çok atağa çıktığını söylebilirim. Tabii 8-3 kuralı işleri bozuyor. Bakalım nasıl bir strateji izlenecek...

Kısacası iyi sonuçla dönmeyi umut ediyoruz. Şans faktörüde yanımızda olduğu takdirde Sivas'tan en kötü bir puanla döneceğimizi düşünüyorum ve takımımıza başarılar diliyorum... Bol şanslar...

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Eyup Özkan - Mesaj Gönder

#

göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Pusula Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Pusula Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Pusula Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Pusula Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.